top of page

Huidbehandelingen Met Mesoestetic

Mesoestetic biedt een breed scala aan huidbehandelingen die zijn ontworpen om het gezicht, lichaam en de huid te verjongen, verhelderen en te hydrateren. De behandelingen variëren van cosmetische injectables tot microdermabrasie, peelingen, mesotherapie, ultrasone behandelingen en meer. Ze zijn bedoeld om de huid te verbeteren, te versterken en te hydrateren, wat resulteert in een gladdere, gezondere en jeugdiger uitziende huid. De behandelingen zijn ook effectief bij het verminderen van littekens, diepe rimpels, pigmentvlekken, acne en andere huidproblemen. Bovendien zijn de behandelingen veilig en zijn er geen bijwerkingen.

Mesopeels €90

De chemische peeling van Mesoestetic is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te verjongen en te verbeteren. Het proces bestaat uit het aanbrengen van een chemische oplossing op de huid, waardoor de bovenste laag van de huid verdwijnt en de onderliggende lagen worden blootgesteld. Deze behandeling wordt vaak gebruikt om veroudering, acne, pigmentvlekken, rimpels en littekens te verminderen. Het kan ook worden gebruikt om een gladde, egale teint te verkrijgen.

Microneedling Vanaf €90

Microneedling is een cosmetische ingreep die minimaal invasief is en waarbij een apparaat met kleine naalden wordt gebruikt om de huid te doorboren. Dit apparaat wordt gebruikt om kleine kanaaltjes in de huid te creëren die kunnen helpen bij het stimuleren van de productie van collageen en elastine. Dit kan helpen om de verschijning van rimpels, acne littekens, striae en andere huidonvolkomenheden te verbeteren. Het kan ook helpen om de algehele textuur en teint van de huid te verbeteren, evenals de grootte van de poriën te verminderen en de verschijning van fijne lijntjes te minimaliseren. Microneedling wordt meestal uitgevoerd in een reeks behandelingen gedurende enkele weken en wordt vaak gecombineerd met andere behandelingen zoals crèmes of chemische peelings.

Age Element Treatment

Mesoestetic Age element biedt een ​​100% aangepaste anti-aging behandeling, op basis van een exclusief diagnostisch hulpmiddel dat het behandelprotocol aanpast aan elke individuele klant.

Het is de allereerste behandeling die exclusief is ontworpen door Mesoestetic en die de variabelen, met behulp van een app, analyseert die betrokken zijn bij het huidverouderingsproces en zo de meest geschikte behandeling voor elke klant persoonlijk definieert. Het antiaging protocol bevat vier unieke boosters, ontworpen om in combinatie te worden gebruikt, op basis van de behoeften van elke klant. 

Het unieke Mesoestetic Age Element Diagnostic System™ is zeer praktisch en toch eenvoudig, omdat het niet enkel de huidbehoeften, de levensstijl en de aandoeningen analyseert die de cliënt wenst te behandelen, maar ook de individuele variabelen detecteert die het verouderingsproces van elk individu persoonlijk kan beïnvloeden.

Een gepersionaliseerde uitgebreide anti-aging behandeling die we helemaal afstemmen op uw huidconditie of huidprobleem door middel van verschillende boosters en maskers.

Cosmelan €780 inclusief 6 thuisproducten 

Cosmelan is een professionele huidbehandeling die helpt bij het verminderen en elimineren van hyperpigmentatie veroorzaakt door zonneschade, hormonen of genetische factoren. Deze behandeling is een combinatie van een crème en een masker, die actieve ingrediënten bevatten zoals hydrochinon, kojiczuur en azelaïnezuur. De crème wordt 's avonds op de huid aangebracht en het masker wordt 's ochtends aangebracht. De behandeling helpt bij het verminderen van de verschijning van donkere vlekken, sproeten en andere vormen van hyperpigmentatie op de huid. Het egaliseert ook de teint en textuur van de huid, wat resulteert in een stralende en jeugdige teint.

HIFU 

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een revolutionaire techniek om het gezicht te behandelen. HIFU maakt gebruik van ultrageluid om gericht de diepere lagen van de huid te behandelen, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid er strakker, jonger en gezonder uitziet. HIFU is ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de structuur van de huid te verbeteren, het huidvolume te verhogen en de elasticiteit en textuur van de huid te verbeteren. De techniek staat bekend om zijn effectiviteit bij het verminderen van diepere rimpels, maar ook bij het verminderen van huidveroudering en het verminderen van de schade die veroorzaakt is door de zon.

BodyShock Treatment

Mesoestetic Bodyshock is een revolutionaire behandeling die werkt om de verschijning van cellulitis en hardnekkige vetophopingen te verminderen, terwijl ook de huidtint en elasticiteit worden verbeterd. Het is een veilige en niet-invasieve procedure die via een aantal vragen een gepersonaliseerde cocktail samenstelt om vetophopingen aan te pakken en de huid te verstevigen. Het is geschikt voor alle huidtypen en resultaten kunnen al na één week zichtbaar zijn. De behandeling kan worden gebruikt op heel het lichaam en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

What Our Clients Say

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

bottom of page