top of page

Wenkbrauwen

Hoewel wenkbrauwen natuurlijk oorspronkelijk als functie hebben om zweet en vuildeeltjes uit het oog te houden, zijn ze eveneens heel bepalend voor je gezicht. Je wil er daarom vast voor zorgen dat ze er op hun allerbest uitzien.

Powderbrows €250

Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.

Kleuren €15

Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven. 

Waxen €15

Door je wenkbrauwen te waxen zorg jij ervoor dat je lang kunt genieten van prachtige mooie en strakke wenkbrauwen. Wanneer jij je wenkbrauwen waxt worden je wenkbrauwharen met wortel en al verwijderd. Hierdoor zullen je wenkbrauwhaartjes ook dunner terugkomen. Je wenkbrauwharen voelen ook nog eens zachter aan.

Henna Brows €39

Bij de Henna Brow treatment worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd, waardoor er een 'ingetekend' effect ontstaat. De henna kleuring helpt om de wenkbrauwen expressiever te maken en kale plekjes in te vullen.

Brows on Fleek pakket €30

Naast het waxen en kleuren van de wenkbrauwen wordt er ook make-up aangebracht en een gel om de haren in model te houden

Hybrid Brows €39

Hybrid brows is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het effect van verf die niet alleen de wenkbrauwen kleurt maar ook de huid eronder, van zeven tot wel tien dagen. Dit zorgt voor superstrakke brows.

Hybride verf wordt ook wel de wenkbrauwverf met henna effect genoemd. Dat komt omdat het niet alleen de haartjes kleurt, maar ook een afdruk op de huid achterlaat. Oftewel, hybride dye geeft een tattoo effect. 

What Our Clients Say

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

bottom of page