top of page

One By One Wimperextensions

Bij one by one wordt één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Bedoeling is om deze te verlengen en om meer volume te creëren. Ideaal dus voor wie korte wimpers heeft en bovendien geeft het een volle, natuurlijke look. Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en geeft een resultaat tot 3-4 weken.

Russian Volume Wimperextensions

Bij de Russian volume techniek, ook wel de 2D/6D techniek genoemd, wordt er gebruik gemaakt van dunne wimpers. Op deze manier kan er volume opgebouwd worden, zonder de natuurlijke wimper te beschadigen! Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One By One techniek, deze techniek is ideaal voor iemand met weinig natuurlijke wimpers of wanneer u een extra vol effect wilt hebben.

Hybride Wimperextensions

Bij de Hybride wimpers wordt er op één haar een extensions geplaatst en op de haar er naast wordt een Russian Volume waaier geplaatst. Zo krijg je een mooie mix. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Mega Volume Wimperextensions

Mega vol en mega mooi! De techniek die wordt gebruikt bij een mega volume set is in feite hetzelfde als de volume wimperextensions, het grote verschil is dat de plukken kunnen oplopen tot wel 15 tot 20 wimpers per 1 natuurlijke wimper. Je kunt wel raden dat het resultaat hierdoor MEGA zwart wordt

Wat Onze Klanten Zeggen

Een pen op een stapel documenten

Britt P.

Zoals altijd, Toppie!

bottom of page